Denní menu


20.02.2019

Polévky:

Bramboračka s houbami (1a,9)35,-
Hovězí vývar s drobením a zeleninou (1a,3,9)35,-

Bezmasá jídla:

Červená čočka po indicku, 2ks. sázená vejce, kyselá okurka  (3)89,-
Zapečené žampiony s nivou, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,7)95,-

Tip šéfkuchaře:

Pappardelle s krůtím masem, česnekem, pórkem, smetanou a parmazánem (1a,3,7)119,-
150g Marinovaná krkovička na grilu, hranolky (3,6,10)119,-

Hotová jídla:

150g Maďarský guláš, houskové knedlíky (1,3,7)95,-
150g Libový vepřový vrabec, bramborové knedlíky, špenát (1a,3)95,-
150g Kuřecí prsa po čínsku, dušená rýže (6)95,-
150g Holandský řízek, bramborová kaše, kyselá okurka (1a,3,7)89,-

Pizza:

VEGETARIANA(drcená rajčata,mozzarella,špenát,brokolice,paprika,kukuřice) (1a,7)119,-

Saláty:

Těstovinový s kuřecím masem, zeleninou a italským dresingem a česnek. toasty (1a,3,7)119,-
Tomatový s cibulkou39,-

Moučník:

Jablkový závin z listového těsta se šlehačkou (1a,3,7)35,-

Menu:

Hovězí vývar s drobením a zeleninou
Holandský řízek, bramborová kaše, kyselá okurka109,-
Kefírový muffin