Denní menu


14.12.2018

Polévky:

Bramboračka s houbami (1a,9)35,-
Česnečka se sýrem a chlebovými krutonky (1a,3,7)35,-

Bezmasá jídla:

Golubce s houbami podávané na zelených listech,zakysaná smetana (7)89,-
Zeleninové rizoto se smetanou, bílým vínem a parmazánem (7,9)89,-

Tip šéfkuchaře:

150g Brněnský vepřový řízek, gratinované brambory (1a,3,7)129,-
150g Kuřecí steak zapečený s broskví a sýrem,hranolky (7)129,-

Hotová jídla:

120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč (1a,3,7,9,10)95,-
150g Pečený selský vepřový bok,hlávkové zelí,bramborové knedlíky (1a,3)89,-
150g Pikantní vepřové nudličky v bramboráku (1a,3)89,-
150g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,7,10)89,-

Pizza:

MAJÁK(drc.rajčata,mozzarella,salám,čerstvé tomaty,niva,česnek) (1a,7)119,-

Saláty:

Listový s tuňákem,červenou cibulkou a vejcem (3,4)129,-
Okurkový35,-

Moučník:

Jablkový závin z listového těsta se šlehačkou (1a,3,7)29,-

Menu:

Bramboračka s houbami
Smažená vepřová játra,vařené brambory, tatarská omáčka99,-
Jablkový závin