Denní menu


20.09.2018

Polévky:

Gulášová (1a)35,-
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (1a,3,9)35,-

Bezmasá jídla:

Katalánské zeleninové ragú,kukuřičná polenta (9)89,-
Hrachová kaše, 2ks sázené vejce,kyselá okurka (3)85,-

Tip šéfkuchaře:

150g Kuřecí Gordon blue, bramborová kaše (1a,3,7)119,-
120g Hovězí roštěná na slanině, dušená rýže (1a)129,-

Hotová jídla:

150g Sladovnický guláš, houskové knedlíky (1a,3,7)89,-
150g Špikovaná vepřová kýta,kysané zelí,bramborové špalíky (1a,3)92,-
150g Labužnický vepřový závitek,dušená rýže (1a,3)92,-
150g Hrachová kaše,uzený bok,osmažená cibulka,kyselá okurka89,-

Pizza:

SPINACI(drcená rajčata,mozzarella,slanina,špenátový list,česnek) (1a,7)119,-

Saláty:

CEASAR (1a,3,4,10)129,-
Okurkový39,-

Moučník:

Bábovka se šlehačkou (1a,3,7)29,-

Menu:

Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
Hrachová kaše,uzený bok,osmažená cibulka,kyselá okurka99,-
Bábovka