Denní menu


25.04.2018

Polévky:

Kulajda s houbami (1a,3,7)35,-
Kuřecí vývar s nudlemi (1a,3,9)29,-

Bezmasá jídla:

Kynuté buchty s povidly (1a,3,7)79,-
Zeleninová Řecká Musaka (1a,7)89,-

Tip šéfkuchaře:

150g Vepřová krkovička se šípkovou omáčkou,karlovarské knedlíky (1a,3,7)99,-
150g Hejk zapečený s rajčaty a mozzarellou,bramborová kaše,citron (4,7)109,-

Hotová jídla:

150g Hovězí na česneku,špenát,bramborové knedlíky (1a,3)89,-
150g Šamorínský rožeň, vařené brambory (1a)89,-
150g Kuřecí ŠUANG-SI,dušená rýže (3,6)89,-
Srbské drůbeží rizoto sypané sýrem,kyselá okurka (7)87,-

Pizza:

PEPERONI(smetana,mozzarella,slanina,paprika,feferonky,červená cibule) (1a,7)119,-

Saláty:

Těstovinový s pikantním kuřecím masem,zeleninou a jogurtovým dresingem (3,7)119,-
Okurkový35,-

Moučník:

Kynutá buchta s povidly (1a,3,7)26,-

Menu:

Kulajda s houbami
Srbské drůbeží rizoto sypané sýrem,kyselá okurka99,-
Kynutá buchta s povidly