Denní menu


20.07.2018

Polévky:

Bramboračka s houbami (1a)35,-
Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (1a,3,7,9)35,-

Bezmasá jídla:

Zeleninové ragů, dušená rýže89,-
PENNE All Arrabbiata(drcená rajčata,chilli paprička,česnek,parmazán) (1a,3,7)89,-

Tip šéfkuchaře:

450g Grilovaná čerstvá makrela, plněná bylinkami a česnekem, vařené brambory  (1a,3,7)249,-
150g Kuřecí prsní steak na barevném pepři, bramborové krokety, chilli dip  (1a,3,7)119,-

Hotová jídla:

120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč (1a,3,7,9,10)89,-
150g Vepřová kýta pečená na rozmarýnu, bramborové knedlíky, červené zelí (1a,3)89,-
150g Šamorínský rožeň, vařené brambory89,-
150g Smažená vepřová játra, vařené brambory, tatarská omáčka (1a,3,7,10)89,-

Pizza:

FUNGHI(drcená rajčata,mozzarella,žampiony,vejce) (1a,7)119,-

Saláty:

CROCCANTE s kuřecími stripsy (1a,3,7)119,-
Šopský (7)45,-

Moučník:

Dukátové buchtičky se šodó (1a,3,7)35,-

Menu:

Bramboračka s houbami
Smažená vepřová játra,vařené brambory, tatarská omáčka99,-
Dukátové buchtičky se šodó