Denní menu


18.04.2019

Polévky:

Česnečka se sýrem a chlebovými krutonky (1a,7)35,-
Gulášová (1a)39,-

Bezmasá jídla:

Zapečený lilkový vějíř se sýrem,vegetariánská majonéza vlastní výroby (7)89,-
Chřestové rizoto s bílým vínem a parmezánem (7)99,-

Tip šéfkuchaře:

400g Jehněčí kolínko na cibulovém lůžku,bramborovo-hráškové pyré (7)269,-
150g Kuřecí INVOLTINI s chřestem,šunkou a sýrem,šťouchané brambory (1a,3,7)129,-

Hotová jídla:

120g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč (1a,3,7,9,10)95,-
150g Pomalu pečená česneková vepřová kýta,hlávkové zelí,bramborové knedlíky (1a,3)95,-
150g Labužnický vepřový závitek, vařené brambory (1a,3)95,-
150g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (1a)89,-

Pizza:

MARGHARITA(drcená rajčata,mozzarella,čerstvá bazalka) (1a,7)119,-

Saláty:

Zeleninový salát s roosbeefem,čenekový dressink (3,7)129,-
Zelný s křenem35,-

Moučník:

Banánový koláč (1a,3,7)35,-

Menu:

Česnečka se sýrem a chlebovými krutonky
Vepřová játra na cibulce, dušená rýže109,-
Banánový koláč